Ook in een uitdagend jaar leveren Haventoppers topprestaties

Ook in een uitdagend jaar leveren Haventoppers topprestaties

Ook dit jaar bedankt Port of Antwerp-Bruges van 16 januari tot 18 februari alle havenmedewerkers tijdens de Haventopperscampagne. Nieuw dit jaar is dat de Haventoppers kans maken om gratis een topsportwedstrijd bij te wonen. Er zijn tickets te winnen voor de basketbalmatch ​ Telenet Giants Antwerp tegen Limburg United op 2 februari of de voetbalderby Cercle Brugge – Club Brugge op 18 februari. Vanaf 5 tot 13 februari doorkruist de Haventopperscamper de haven van Antwerpen en Zeebrugge. Alle medewerkers ontvangen een sportief gadget voor de geleverde topprestaties het afgelopen jaar.

In een economisch moeilijk jaar, vol geopolitieke spanningen, konden we rekenen op de meer dan 70.000 directe havenwerkers die onze operaties op volle toeren lieten draaien. Zij bleven prestaties leveren van het hoogste niveau op het werk. Als appreciatie delen we dit jaar een sportieve drinkfles uit.

Zowel in Antwerpen als in Zeebrugge zal de Haventoppers-camper rondrijden en halthouden op 32 uiteenlopende locaties in de haven. Iedereen die in de haven werkt kan een eigen gratis drinkfles in vier funky kleuren afhalen.

Dit jaar willen we de Haventoppers extra bedanken en bij elkaar brengen. Daarom geven we tickets weg voor twee sportwedstrijden: de topper in het basket tussen Telenet Giants Antwerp en Limburg United op 2 februari en de voetbalderby Cercle Brugge – Club Brugge op 18 februari. De wedstrijd start vandaag, 17 januari en de tickets zijn beperkt, dus snel deelnemen aan deze wedstrijd is de boodschap.

Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp-Bruges: ”In 2023 ondervond Port of Antwerp-Bruges de impact van de economische malaise en geopolitieke spanningen in de wereld. Toch zien we in onze jaarcijfers dat we relatief goed standhouden in vergelijking met naburige havens. Dit dankzij alle havenmedewerkers die dag in dag uit topprestaties leveren! Zij geven onverminderd het beste van zichzelf en doen onze haven floreren. Een kleine attentie is hier wel op zijn plaats. Bedankt, Haventoppers!”
Annick De Ridder, havenschepen van de stad Antwerpen en Voorzitter Raad van Bestuur van Port of Antwerp-Bruges: “Aan uitdagingen geen gebrek in onze haven als economische motor van Vlaanderen. Dank aan alle haventoppers voor al het harde werk en de doorgedreven inzet en dank om al deze uitdagingen te blijven aangaan! Een dikke merci! En laat ons met z’n allen met deze sportieve attentie energie blijven tanken!”
Dirk De fauw, burgemeester van de stad Brugge en Ondervoorzitter Raad van Bestuur van Port of Antwerp-Bruges: "Onze haven vormt de economische kloppende hartslag, gevoed door de passie en inzet van onze havenhelden. De toewijding van onze hardwerkende havenmedewerkers draagt niet alleen bij aan de welvaart van de haven als bedrijf, maar creëert tevens een krachtige dynamiek op de werkvloer, zowel in Antwerpen als in Zeebrugge. Deze leuke drinkflessen dienen als een bescheiden blijk van waardering, een symbolisch gebaar om al onze toppers in het zonnetje te zetten en oprecht te danken voor hun onvermoeibare motivatie en doorzettingsvermogen, elke dag opnieuw."

Alle informatie over de campagne en de wedstrijd, voor een interview of beeldmateriaal zijn de tijdstippen en locaties te raadplegen via deze link.

Haventoppers | Port of Antwerp-Bruges (portofantwerpbruges.com)

 

 

Toon op nieuwsoverzicht
Over Port of Antwerp-Bruges

Met een totale doorvoer van 271 miljoen ton per jaar vormt Port of Antwerp-Bruges een belangrijk knooppunt in de wereldwijde handel en industrie. De haven is een cruciale schakel voor de afhandeling van containers, de trafiek van stukgoed en de overslag van voertuigen. Port of Antwerp-Bruges is de thuisbasis voor 1.400 bedrijven en huisvest de grootste geïntegreerde chemische cluster in Europa. De haven zorgt, direct en indirect, voor een totaal van 164.000 jobs en voor een toegevoegde waarde van 21 miljard euro.

Port of Antwerp-Bruges heeft een duidelijke ambitie: de eerste wereldhaven worden die economie, mens en klimaat verzoent. De haven wil niet alleen haar groeitraject duurzaam verderzetten, maar ook haar unieke positie als logistiek, maritiem en industrieel platform inzetten om het voortouw te nemen in de transitie naar een circulaire en koolstofarme economie. Samen met de havengemeenschap, klanten en andere partners gaat Port of Antwerp-Bruges actief op zoek naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst. De verantwoordelijkheid ten opzichte van de omgeving en, bij uitbreiding, de samenleving staat hoog op de agenda.

De havensites van Antwerpen en Zeebrugge worden uitgebaat door het Havenbedrijf Antwerpen-Brugge, een nv van publiek recht met de Stad Antwerpen en de Stad Brugge als aandeelhouders. Het stelt 1.800 medewerkers te werk. Antwerps havenschepen Annick De Ridder is de voorzitter van de raad van bestuur en Brugs burgemeester Dirk De fauw de ondervoorzitter. Jacques Vandermeiren is de CEO en voorzitter van het directiecomité, dat de dagelijkse leiding verzorgt.

 www.portofantwerpbruges.com

Het telefoonnummer +32 492 15 41 39 is uitsluitend voor persvragen. Voor andere vragen mag je mailen naar communicatie@portofantwerpbruges.com

Port of Antwerp-Bruges
Havenhuis
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen